GRATIS verzending vanaf €125 in België
Interieur De Verleyding

We zijn verheugd u te kunnen uitnodigen voor een heerlijk avondje Wine and Dine op 24 maart in restaurant De Verleyding in Torhout. Het verhaal van De Verleyding begon in 2003 en sindsdien staat kwaliteit voorop. Nico werkte 15 jaar in de slagerij bij zijn ouders en besloot om zijn droom waar te maken door een eigen fondue- en grillrestaurant te beginnen, gebaseerd op zijn kennis. Grillen is een echte passie voor hem en hij deelt deze passie graag met zijn gasten. Sofie is de ideale gastvrouw en zorgt er samen met hun team voor dat u zich vanaf het moment dat u binnenkomt, welkom voelt.

Op vrijdagavond 24 maart serveren ze ons een menu met aangepaste klassewijnen van Grappolo die speciaal zijn geselecteerd om de smaken van de gerechten te accentueren. Dit alles wordt aangeboden voor de prijs van 90€, inclusief aperitief, koffie en water aan tafel. Laat u verleiden door de unieke smaken van onze wijnen en geniet van een avond vol heerlijk eten en drinken in een restaurant met een rijke geschiedenis en een passie voor kwaliteit.

We hopen u te mogen verwelkomen op 24 maart in De Verleyding in Torhout!

U kan hiervoor inschrijven door een mail te sturen naar info@grappolo.be of te bellen naar 0486/306420 (Peter) of 0477/280156 (Johan).

Praktische info :

Op vrijdag 24 maart vanaf 19u30

Restaurant De Verleyding

Oostendestraat 74, Torhout