GRATIS verzending vanaf €125 in België

Ook de geplande najaarsdegustatie van 14-15 november moet wijken voor de stevige heropflakkering van het Coronavirus. Het was onze laatste kans dit jaar om u de nieuwe jaargangen te laten proeven en onze schitterende topwijnen voor het eindejaar voor te stellen.

We moeten echter de adviezen van de overheid volgen en dienen dus dit evenement af te blazen.

Spijtig voor allen die nu reeds online ingeschreven hebben of die eraan dachten om aan de degustatie deel te nemen en zo hun wijnen aan te kopen voor het jaareinde.

Alles is anders dit jaar maar we geven u toch de mogelijkheid om wijnen te bestellen voor de uitstekende take-away maaltijden van de horeca of voor de mogelijke eindejaarsetentjes.

Als compensatie voor het niet kunnen doorgaan van de najaarsdegustatie hebben we beslist om een speciale promotie-actie van 5 + 1 GRATIS aan te bieden op de meer dan 50 wijnen die anders op de degustatietafel zouden gestaan hebben. U vindt deze promoties terug op de website of via deze directe link naar de promopagina. Deze actie loopt tot en met 30 november.

We hopen u hiermee toch wat wijnplezier te brengen in deze moeilijke tijden en blijven hopen op een mooie kerst en eindejaar.

Blijf gezond, respecteer de regels en dan kunnen we u hopelijk verwelkomen op de lentedegustatie in 2021.

Peter en Johan